Megakit op de Bouwbeurs in Roeselare!

Megakit levert zelfbouwpakketten waarmee je je eigen sanitair, verwarming, duurzame energie, elektriciteit en ventilatie kan installeren. Je vindt bij ons alle technieken voor je bouw of verbouwing onder 1 dak: van klassieke oplossingen tot innovatieve en milieuvriendelijk systemen. Megakit heeft het allemaal in huis en creëert voor jou zelfbouwpakketten op maat zodat je meteen aan de slag kan. Megakit is opgericht door twee installateurs met samen meer dan 30 jaar ervaring. Met die professionele ervaring ondersteunen ze jou met raad en daad en begeleiden ze je bij het plaatsen van de technische installaties in jouw droomwoning.

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Breng dan een bezoekje aan de Megakitstand op de Bouwbeurs in Roeselare en we leggen je haarfijn uit hoe je je sanitaire en elektrische installatie, je verwarming en ventilatie en zonnepanelen of zonneboiler kan doe-het-zelven.

Terug thuis kan je alles nog eens rustig nalezen op deze website.

Alle info : http://www.bouwbeursroeselare.be/

U wenst GRATIS inkom!
Contacteer ons snel en ontvang 2 gratis toegangstickets (beperkt tot 100 tickets).